Nyåpning: ysteri, restaurant og matbutikk

Winther – alt på ett sted

Winther er et nytt og spennende konsept som har åpnet dørene i krysset mellom Holmens gate og Grundingen: Restaurant, pizzeria, ysteri og matbutikk på ett og samme sted.

Lokalene over to plan er dekorert med mosaikkfliser, naturtro farger og mange hyggelige sitteplasser. Ysteriet tilbyr spennende mat du kan spise i restauranten, eller ta med deg hjem. Dette er Aker Brygges første nisjebutikk som spesialiserer seg på norske råvarer og ost.

Alle matvarer, råvarer og retter du finner hos Winther, er produsert av lokale leverandører – fra mozzarellaen til surdeigspizzaen, fra frukt og grønnsaker til deilige stykker av norsk entrecôte for oss som elsker kjøtt.

Eget ysteri

Ysteriet er basert på økologisk melk fra lokale gårder. 

Siri Helen Winther, som er grunder og driver Winther Artisan Food & Restaurant, har en spesiell kjærlighet til ost. Hun har i hele sin yrkeskarriere jobbet med norske råvareprodusenter og de siste årene har hun vært dommer for World Cheese Award, også kalt verdensmesterskapet i ost.

Er du oste-elsker? Elsk hos Winther!

Les mer om Winther eller book bord her!

Mer fra Aker Brygge:

Nyåpning

Ny butikk i handlegaten: Fusalp

Trendy sportstøy for sommer og vinter.

Les mer

Read article "Ny butikk: Fusalp"

Nyåpning

Nytt bakeri: Kveitemjøl

Nå har bakeriet Kveitemjøl åpnet i Fjordalleen!

Les mer

Read article "Nytt bakeri: Kveitemjøl"

Coop Aker Brygge satser på lokalmat

Se etter merkelappen "lokalmat" neste gang du handler.

Les mer

Read article "Coop Aker Brygge satser på lokalmat"