25
nov

kl. 10.00 - 16.00

Åpning av julen

VELKOMMEN TIL ÅPNING AV JULEN PÅ BRYGGA!


Møt selveste julenissen og hans byttemarked for brukte leker. Opplev en magisk julekonsert med St.Hallvard-guttene og en spektakulær juleutstilling! Det blir også gratis gløgg og pepperkaker, ansiktsmaling for barna og mye mer!


PROGRAM INNE:

Kl. 10.00 - 13.45:
Besøk Julenissen og hans verksted i Terminalbygget (v. hovedinngangen). Barna kan sitte på fanget og dele sine ønsker med nissen.Kl. 11.00 - 16.00:
Byttemarkedet er åpent! Lever inn en pent brukt leke og få en annen i retur. (Se mer info under)

Kl. 11.00 - 15.00:
Ansiktsmaling for barna

Hele dagen:
Lag din ønskeliste og legg i nissens postkasse. Han trekker en heldig vinner hver søndag i advent som mottar et Aker Brygge Gavekort med verdi 2000kr.

PROGRAM UTE (Bryggetorget):

Kl. 12.00 - 16.00:
Gratis gløgg og pepperkaker

Kl. 15.00:
Konsert med St. Hallvard-guttene Julemusikk og pyntede uteområder

OM JULEN PÅ AKER BRYGGE

Lørdag 25. november lander selveste julenissen på Aker Brygge! I år har han bestemt seg for å gjøre noe nytt; han flytter deler av verkstedet sitt til Aker Brygge, og besøker oss hver lørdag og søndag i desember. Både for å ta i mot juleønsker fra barna, men også for å komme med et viktig budskap:Nissen er nemlig bekymret for Nordpolen og hva fremtiden vil bringe. Han har derfor et sterkt ønske om å vise både store og små at gavene de får kan leve lenge og brukes av flere. Han ønsker at brukte leker skal komme andre til gode, og ikke minst at vi ikke trenger å kjøpe alt nytt, og har derfor laget et eget byttemarked her hos oss.

NISSENS BYTTEMARKED
På nissens byttemarked kan barna ta med en brukt leke de har vokst fra eller gått lei, og levere inn til nissens hjelper. I retur kan de velge seg en annen brukt leke - som enten passer alderen de er i, eller som de kan gi bort til noen andre til jul. Nissen ønsker aller helst leker som er i god stand og som kan gi andre barn videre glede og lek.

Åpningstider:
Lørdager: Kl. 11.00 - 16.00
Søndager: Kl. 14.00 - 18.00

NISSENS VERKSTED / BESØK NISSEN
Besøk selveste Julenissen i pop-up verkstedet hans på Brygga. Han har nemlig tatt med seg deler av verkstedet sitt og jobber fra Aker Brygge i helgene. Da tar han seg gledelig tid til å møte barna og ta i mot deres julegaveønsker. Her sitter han i en stor og deilig lenestol, og alle som ønsker kan sette seg på fanget hans.

Åpningstider:
Lørdager: Kl. 10.00 - 13.45
Søndager: Kl. 14.00 - 18.00

NISSENS POSTKASSE
Ved nissens postkasse kan du sette deg ned og skrive ned dine villeste julegaveønsker. Ønskelistene legges i postkassen og hver søndag i advent trekker han en ekstra heldig vinner som får et Aker Brygge Gavekort på kr. 2000. Velkommen til oss!

Publisert 13.11.2023