27
apr

Barnas dag

VELKOMMEN TIL FAMILIEDAG PÅ BRYGGA!

PROGRAM:

  • 10-14: Klovner lager ballongfigurer til barna/servering av gratis popcorn til alle
  • 10.30: Apa fra «Vennebyen» hilser på barna
  • 12.00: Apa fra «Vennebyen»-minishow på scenen
  • 12.30: «Plutselig barneteater», improvisert og interaktivt barneshow på scenen
  • 13.30: Apa fra «Vennebyen» hilser på barnaDet blir både noe gratis servering av popcorn og frukt, og mulighet for å kjøpe mat fra stand.
  • 12.00 - 15.00: Dyrkekurs for barn hos Aker Brygge Urban Farm i Terminalbygget (ved LETT og Joe&the juice)
  • 11.00: Boksignering med barnebokforfatter Odin Helgheim utenfor ARK

PLUTSELIG BARNETEATER:

Improvisert eventyrteater for hele familien! Tre morsomme skuespillere og en knallgod pianist improviserer frem fantastiske teaterforestillinger med publikums hjelp. Publikum kommer med forslag og innspill, og påvirker handlingen på scenen. Ofte er utgangspunktet en kjent fortelling eller eventyr, men historiene finner gjerne nye veier underveis i forestillingen.
Dette gøyale samarbeidet skaper nye fantastiske historier og skjebner. Kjente og kjære film- og eventyrkarakterer kan komme opp i de mest uventede og overraskende situasjoner. Hva skjer hvis Reveenka gifter seg med Luke Skywalker? Hvem er flinkest til å rappe av de tre små griser og de syv små dverger? Og hva om Spiderman tar seg ferie akkurat når trollet under brua bestemmer seg for å reise inn til byen og spise kongefamilien?
Plutselig Barneteater skjer i øyeblikket, sammen med publikum! Hver forestilling er unik, ingen forestilling er lik den forrige. På scenen er Henrik Horge, Andreas Cappelen, Benedikte Kruse og Lars Andreas Aspesæter på piano

APA FRA VENNEBYEN

Apa fra den kjente tegneserien «Vennebyen» gleder seg til å treffe små og store venner på Aker Brygge! Det blir både sang, dans, møt og hils.

(Foto kred: ©2024 City of Friends as and its licensors. All rights reserved)


BALLONGKLOVNER:

Klovnene Missy og Cathrine elsker å leke, tulle, tøyse og lage ballongfigurer.
Kanskje du vil ha en ballongfigur?

DYRKEKURS FOR SMÅ FINGRE:

Hos Aker Brygge Urban Farm kan barna lære å så sine første mikrogrønt spirer og ta med hjem! Det gjøres enkelt i egge- og melkekartonger, med litt jord, frø og vann. Neste helg har de egen avling om alt har gått som det skal🌱 Aktiviteten skjer i Terminalbygget (ved LETT/Joe&the juice) fra 12-15.

Publisert 04.03.2024