14
des
17
des

Idrettshjelpen 2023

Idrettshjelpen 2023 er en dugnad for å samle inn støtte til gatelagene og deres tilbud til mennesker med rusrelaterte utfordringer. På programmet finner du kjente artister, auksjoner, familieaktiviteter og engasjerende historier! Se fullt program og meld deg på!

PROGRAM:

Fredag 15.desember
17.30 - VIF og KFUM Oslo i samtale med Dag Solheim på scenen
18.00 - Konsert med Hans Orkester med Kim Rune Hagen
18.15 - Asle Beck
18.25 - Konsert med Tone Damli
18.40 - Konsert med Aleksander With
19.00 - Avsløring av Secret Santa

Lørdag 16.desember
16.00 - FFK og Asker i samtale med Dag Solheim på scenen
16.30 - Konsert (artist annonseres snart!)
16.50 - Konsert med Alexandra Rotan
17.10 - Konsert med Marcus & Martinius

Søndag 17.desember
14.00 - 17.00 - Nissevandring (start og mål på Bryggetorget)

Meld deg på her

Dette skjer 14-17.desember:


Gratis konsert

Både fredag 15. og lørdag 16. desember holdes det gratis konserter på Bryggetorgt på Aker Brygge med kjente norske artister. Artistene Marcus og Martinus, Tone Damli, Aleksander With, Alexandra Rotan og Hans Orkester stiller opp for Idrettshjelpen 2023 og det gode formålet for innsamlingsaksjonen.

Overnatting ute til inntekt for Gatelagene

Fra torsdag 14. desember til fredag 15. desember skal en rekke kjente navn delta i en felles overnatting ute. Hver seng har en gitt sum som er betalt av de overnattende, til inntekt for Gatelagene. Formålet med overnattingen er å skape en nærmere opplevelse og forståelse av livet til utøverne på gatelagene.

De som overnatter vil høre historier fra gatelagsspillere og det vil bli servert Slottssuppe. TV2s God Morgen Norge vil også lage et innslag fra arrangementet som du kan se på TV fredag morgen.

Auksjoner

Under hele arrangementet og frem til 31.desember vil holdes auksjon av brukt sportsutstyr fra kjente idrettshelter og effekter fra samarbeidspartnere, fra scenen og digitalt. Inntektene fra auksjonene går til formålet for hele arrangementet, drift og og utvikling av Gatelagene. Auksjonene avholdes før konsertstart fredag og lørdag.

Secret Santa

Idrettshjelpen 2023 har en hemmelig giver til innsamlingsaksjonen, men hvem er det?

Lytt til til radiokanalen P4 og få hint til hvem Secret Santa er. Sender du inn ditt forslag, er du med i trekningen av en overraskelse fra P4! Avsløringen skjer fra scenen fredag 15.desember, og en heldig vinner trekkes blant de som har gjettet riktig.

Nissevandring for hele familien

Søndag 17.desember, kl. 14.00 - 17.00
Kle dere gjerne ut med nisselue og ta del i nissevandring på Brygga!

Hva er idrettshjelpen?

Idrettshjelpen er en nasjonal innsamlingsdugnad som arrangeres på Aker Brygge. Formålet er å samle inn finansiell støtte til idrettslag som også driver aktiviteter for mennesker med rusrelaterte utfordringer. I 2023 går de innsamlede midlene til Fotballstiftelsen og deres 31 gatelag over hele landet.

Hva er gatelagene?

Gatelagene er et lavterskel- fotballtilbud for mennesker over 18 år med rusrelaterte utfordringer. I 2023 er det hele 31 gatelag som har vokst til Idretts-Norges største samfunnsprosjekt med etablerte gatelag i alle landets fylker og med unike resultater både på og utenfor banen. Samfunnsgevinsten til Gatelagene er mer en 430 millioner årlig.

Bidra du og!

Hvis du vil gi flere en ny sjanse til å feire jul med sin familie, støtt opp om Idrettshjelpen.

Vipps #86666

Les mer om Idrettshjelpen og gatelagene på https://gatelaget.no

Publisert 08.12.2023