26
nov
17
des

Jakten på julestemningen

Bestill Billetter

For første gang presenterer Stand Up Norge juleforestilling for hele familien på Latter, Aker Brygge!

Gutta bak barne-tv-suksessen ”Skrimmel-Skrammel”, er nå klare med en ny og annerledes juleforestilling der de selv spiller alle roller. I “Jakten på julestemningen” får du oppleve et spennende juleeventyr med fengende julemusikk og absurd humor som underholder både store og små. Og selvsagt gjør gutta alt for at du også skal finne julestemningen.

Om forestillingen

De tre nissene Pim, Pam og Pom forbereder seg til jul, og er travelt opptatt med å få ferdig alt slik at Julenissens sekk kan fylles helt opp! Men det er noe merkelig i gjære og en tusen år gammel forbannelse vekkes til live! Det viktige julehjertet knuses, og ingen vet hvordan man kan fikse det, for ikke å snakke om hvorfor, eller hva det egentlig er som mangler, og hva i huleste jul er for noe.

Ganske snart dukker også den onde trollmannen Ur Quell opp, og han har skumle planer om å ha all julestemning for seg selv og ikke dele den med noen.

Men selvsagt er han programforpliktet til å prøve å stikke kjepper i hjulene for våre helter Pim, Pam og Pom når de skal løse Julenissens oppgaver. Ja, for når noen er ond og tar fra de snille i en spennende historie som dette, er det ofte sånn at den onde må dumme seg ut slik at de snille nissene tilslutt vinner.

Det resulterer uansett i en spinnvill ferd gjennom poster som er sprøere enn noen nisse kunne klart å forestille seg, alt for å prøve å redde julen og få julehjertet helt igjen.

Kan Pim, Pam og Pom klare det?

FORESTILLINGEN PASSER FOR ALLE BARN FRA 5 ÅR OG OPPOVER!Publisert 11.10.2022