Romantikk på brygga

Planlegger du en romantisk kveld? På Aker Brygge ligger perfekte datespotter på rekke og rad. Her får du tips til hvor du kan ta med deg daten i sommer!

Ønsker du å imponere daten din litt ekstra, er Huset stedet. Huset tar lunsj og middag til et neste nivå. Maten er kortreist, den består av fantastiske råvarer og du får klassiske retter servert med en ny vri. Ta desserten på Huset (vi kan sterkt anbefale ostekaken), eller gå rundt hjørnet for gelato fra Pistache. Reserver bord på Huset her.

Oh Dear ligger alt tilrette for en date – enten du bare vil ta ett glass, eller en lengre kveld med smaking av ulike viner og italiensk snacks på tallerkenen. Oh Dear er en intim og stemningsfull vinbar, som byr på et høyt kunnskapsnivå om vinens verden. Med utsikt mot travle Holmens gate, levende lys og godt selskap, har du de perfekte rammene for en romantisk kveld. Reserver bord her.

Er du ute etter en date «with a view»? Eller har dere kanskje spist middag ute og vil avslutte kvelden på magisk vis? Takterassen til Ling Ling serverer sjøluft, solnedgang og skikkelig gode drinker.

Lite slår et bad i Oslofjorden på en sommerkveld. Hos KOK ligger alt tilrette for flere bad. Her kan dere hoppe i havet og varme dere i badstue etterpå.

Velg mellom 3 opplevelser:

  • PRIVATKOK – 2 timer privat badstue ved kai
  • FELLESKOK – enkeltbillett på 2 timer i felles badstue med andre badeglade
  • KOK-CRUISE - 2 timer privat badstue på båttur i Oslofjorden

Book KOK her.

Publisert 12.06.2024