MER-klinikkenMER-klinikken

Man - Lør: 10 - 19

Søn: Stengt

MER-klinikken

MER-klinikken

MER-klinikken på Aker Brygge er et unikt helsesamarbeid mellom tannleger, leger, oralkirurgi, nevrokirurgi, lisensierte hudterapeuter og assistenter/sekretærer.

"Vårt felles ønske om å gjøre alt vi kan for våre pasienters helse, livskvalitet og velvære knytter oss tett sammen og fyller vår egen hverdag med mye glede."

MER-klinikken fokuserer både på topp kvalitet og service. De strekkes seg langt for å gi kunden et så verdifullt og behagelig besøk som overhodet mulig. Fordi helse er et sammensatt tema er det en styre for MER-klinikken å ha et sammensatt team. Den tverrfaglige ekspertisen gjør det mulig å kvalitetssikre og skreddersy behandlinger på en helt spesiell måte.

Når en tannbehandling foregår under narkose vil deres erfarne lege alltid være tilstede for å ivareta sikkerheten under hele besøket. Med godt samarbeid og kjennskap til kollegenes fagområder passer de på at du får rett behandling til rett tid.

Du finner MER-klinikken i nyrenoverte og behagelige lokaler sentralt på Aker Brygge. De har investert i topp moderne utstyr og har engasjert personale som legger både hjerte og faglig tyngde i hvert enkelt pasientmøte. Som pasient blir du møtt med empati, trygghet og omtanke.

Kontakt oss

+47 23 65 11 77
Nettside