Herrevintage hos Eftir på brygga

Ditto, Norges største Buy-Sell-Trade Second Hand butikk, har landet hos Eftir på Brygga. Med Ditto på laget, får Eftir en overlegen herreavdeling med skatter fra store, anerkjente merkevarer – og små nisjeprodukter.

Eftir + Ditto = Norges destinasjon for Second Hand

Med en imponerende historie og en stadig voksende kundebase, har Ditto etablert seg som Norges ledende destinasjon for Second Hand klær. "Vi kuraterer et bredt utvalg av street wear, designerklær og vintage, og har nå blitt en stor sjappe med byens beste utvalg av Second Hand," forteller Salar, daglig leder i Ditto.

Ditto har tatt plass i 2. etasje hos Eftir på brygga, og bringer med seg et friskt pust av retrostil og klassiske merkeklær til den store, nyetablerte herreavdelingen. Her finner du jakker, gensere og jeans fra anerkjente merker som Armani, Dolce & Gabbana og Versace. Og ikke minst Polo-skjorter og unike graphic tees fra Nike – og mye, mye mer.

Et naturlig samarbeid med Eftir

Cecilie, gründer og daglig leder i Eftir, er stolt og glad for å ha med Ditto på laget. "Når Eftir nå satser på en ny stor herreavdeling i 2 etasje, er det viktig å tilby et godt og variert utvalg både til en ung og til en mer voksen målgruppe. Derfor tok vi kontakt med Ditto som har hatt stor suksess med vintage street wear til den unge og trendy mannen," forteller Cecilie.

Beslutningen om å slå seg ned på Eftir var enkelt for Ditto. "Det var meant to be," sier Salar. "Vi hadde lett etter det perfekte lokalet for en ny butikk, og da Eftir tilbød oss plass i 2. etasje i universetderes på Aker Brygge, kjente vi med en gang at dette var drømmelokasjonen vår."

En utvidet målgruppe

Med Eftir sin beliggenhet på Aker Brygge, åpner det seg en ny målgruppe for Ditto. "Aker Brygge tiltrekker seg et annet type klientell enn vi er vant til," sier Salar. "Vi har håndplukket klær som passer til denne målgruppen, samtidig som vi beholder vårt karakteristiske Ditto-preg. Her finner du klær til alt fra unge skatere til motebevisste voksne."

Cecilie stemmer i. "Hos Eftir har vi flere leverandører som har kolleksjoner som passer til målgruppen som bor og jobber på Aker Brygge. Med de fine gutta fra Ditto har vi fått en fantastisk butikk som treffer det ypperste innen vintage til både far og sønn, " forklarer hun.

Selv om Ditto er store innenfor herremote, er klærne for alle. "Klærne våre er unisex. Da vi startet sjappa var det mye herrer som kjøpte klær. Nå har vi 60% herrer og 40% damer," forteller Salar.

Veien Videre

Samarbeidet har vært en suksess fra dag én, og både Ditto og Eftir er begeistret for fremtiden på Brygga. Sammen med Eftir har Ditto store visjoner for fremtiden på Brygga. "Det som er så kult med å være på Eftir, er at det er de første som satser på vintage og Second Hand på denne måten," sier Salar.

I tillegg til Ditto, har Eftir herreklær fra blant annet Evig Vintage og klær Eftir selv håndplukker. Du finner herreavdelingen i 2. etasje hos Eftir i Holmens gate på Aker Brygge.

Åpningstider:

Mandag til lørdag: 12-18

Publisert 23.04.2024