Bli bedre kjent med Bryggas Concierge

På Aker Brygge har vi vår helt egen Concierge, Arnfinn. Etter å ha bodd og jobbet her i over 25 år, kjenner han bydelen inn og ut. Arnfinn kan ikke trylle eller løse verdensproblemer, men kanskje gjøre hverdagen din litt enklere.

Vi tok en prat mellom slagene for å bli litt bedre kjent med Arnfinn, og høre hvordan hverdagen til en Concierge egentlig ser ut.

Hvordan endte du opp på Aker Brygge?

– Vi skal langt tilbake i tid, det nærmer seg faktisk 30 år! Jeg fikk tilbud om å drive Narvesen kiosken på Aker brygge og satte i gang. Det ble et heldig og ikke minst langvarig i prosjekt som nå etter hvert strekker seg over flere tiår. I løpet av disse årene har jeg blitt kjent med så å si alle som har tilhørighet til Aker Brygge.

Hva er Aker Brygge for deg?

– For meg er Aker Brygge som en liten italiensk landsby der de fleste har sine roller, oppgaver og rutiner. Som kjøpmannen på hjørnet blir man et knutepunkt der siste nytt, vær og vind og en annen skandale diskuteres. Skifte over til å være Concierge ble derfor ikke vanskelig for meg, jeg er jo kjent med de aller fleste!

Hvordan ser en typisk dag ut?
– Første kjennetegn på en Concierge-stilling er at det finnes ikke en typisk dag! Den ene dagen hjelper jeg til med å henge opp lamper i en butikk, den neste arbeides det med å ordne en sårt tiltrengt parkeringsplass, eller så er jeg på farta – leverer skjorter til rens, kjøper inn bursdagkake på bestilling eller henter pakker på posten.

Hva er det rareste oppdraget du har fått?
– Hmm…enkelte dager blir det ekstra stor ståhei og oppmerksomhet, og jeg husker spesielt da 30 bloggere skulle taes imot og få en varm velkomst og introduksjon fra meg. De var skikkelig positive og engasjert, en stund kokte det nesten over i huet mitt! GØY! Men allerede dagen etter hjalp jeg til med å skifte dekk og å bestille bord. Ingen oppdrag er for små, og ingen for store!

Noe du ønsker å si til bryggefolket?
– Jeg ønsker og håper at alle skal føle at Conciergedøren allitid er åpen for alle slags henvendelser. The sky is the limit!

Les mer om Concierge Arnfinn

Publisert 18.09.2017