Vintage- og gjenbruksparadis på brygga

Midt i smørøyet på Aker Brygge, i sjarmerende Holmens gate, finner du Eftir. Her er hele 400 m2 fullspekket med fantastiske aktører innen ombruk, vintage, utleie og redesign!

- Vi vil utfordre en hel bydel til å bli med på fremtidens handlemønster!

Til å fylle det store lokalet i Holmensgate, har Eftir knyttet til seg noen av Norges fremste designere, redesignene og stylister innen mote og interiør. Alle klare til å skape en destinasjon og et fagmiljø for slow fashion, som du ikke finner noen andre steder i Norge.

- Vi ønsker å legge til rette for fremtidens handlemønster der vi leverer en bærekraftig verdikjede,

forteller gründer i Eftir Cecilie Ova Nielsen, om storsatsningen.

Hos Eftir på brygga finner du nøye kuraterte klær, kunst, vesker, smykker og møbler – i tillegg til lekre designkolleksjoner med en bærekraftig verdikjede. Fjong har også en større utleiedel. 

- Vi vil utfordre en hel bydel til å bli med på fremtidens handlemønster! Og til å forstå at en brukt Chanel-veske kan være en like bra investering, om ikke bedre, enn en ny en, forklarer Cecilie.


Eftir og Aker Brygge tar med dette et viktig skritt for å nå dagens og fremtidens bærekraftsmål, der sirkulær økonomi er en stor del av målsetningen. Cecilie tok selv kontakt med utleiesjef hos Norwegian Property, Morten Klerck-Nilssen og foreslo et samarbeid.

- Norwegian Property har et bredt fokus på bærekraft, og satser på lokale tiltak som gir en positiv, global effekt. Med Eftir får vi et konsept med felles ambisjoner rundt bærekraft og kvalitet innenfor handel, forteller Morten Klerck-Nilssen om samarbeidet.

Med seg på satsningen har Eftir fashion tech-selskapet Repasdo. De sikrer en mer sømløs løsning for merkevarer som ønsker å ta eierskap til eget bruktmarked – og gjør dermed tilbudet av bruktklær tilgjengelig for flere. Slik skal de bane vei for et nytt og sirkulært handlemønster på brygga.

Les mer om Eftir her

Publisert 28.12.2023