En nostalgisk jul på Aker Brygge!

Selveste julenissen har landet på Brygga! I år har han bestemt seg for å gjøre noe nytt; Han flytter deler av verkstedet sitt til Aker Brygge, og besøker oss hver lørdag og søndag i desember. Både for å ta i mot juleønsker fra barna, men også for å komme med et viktig budskap.

Nissens Byttemarked

«Ho Ho Ho! Som dere sikkert vet, er klimaet vårt i endring og den fine kloden vår endrer seg. Jeg er spesielt bekymret for Nordpolen og hva fremtiden vil bringe. Derfor har jeg et sterkt ønske om å bidra til endring, og vise både store og små at gavene dere får kan leve lenge og brukes av flere."

"Jeg vil gjerne at brukte leker skal komme andre til gode, og vise dere at ikke alt trenger å kjøpes nytt. Derfor har jeg laget et eget byttemarked her på brygga! Her kan barna levere inn leker de har vokst fra eller er lei. I retur kan de velge seg en annen brukt leke - som enten passer alderen de er i, eller som de kan gi bort til noen andre til jul."

Du finner Byttemarkedet ved hovedinngangen til Aker Brygge Shopping (ved LETT).

Åpningstider:

Lørdager: 11.00 - 16.00

Søndager: 14.00 - 18.00

NISSENS VERKSTED

Besøk selveste Julenissen i pop-up verkstedet hans på Brygga. Han har nemlig tatt med seg deler av verkstedet sitt og jobber fra Aker Brygge i helgene. Da tar han seg gledelig tid til å møte barna og ta i mot deres julegaveønsker. Her sitter han i en stor og deilig lenestol, og alle som ønsker kan sette seg på fanget hans.

Åpningstider:

Lørdager: 10.00 - 13.45

Søndager: 14.00 - 18.00

(I ukedagene er han på hjemmekontor på Nordpolen)

NISSENS POSTKASSE

Ved nissens postkasse kan du sette deg ned og skrive ned dine villeste julegaveønsker. Ønskelistene legges i postkassen og hver søndag i advent trekker han en ekstra heldig vinner som får et Aker Brygge Gavekort på kr. 2000.

Se fullt program for julen her

Publisert 31.10.2023