
NM-suksess for Winther!
NM-suksess på Brygga! Winther Ysteri stakk av med åtte medaljer i årets Norgesmesterskap i ost.


Åtte medaljer – og finaleplass blant Norges beste oster!
Winther Ysteri på Aker Brygge har hentet hjem hele åtte medaljer under årets Norgesmesterskap i ost. Den håndlagde dagsferske osten Kramsnø Ricotta tok seg helt til finalen og ble kåret til en av Norges 20 beste oster – en prestasjon som bekrefter ysteriets posisjon som et av landets mest spennende håndverksysteri.
– Å få denne anerkjennelsen på hjemmebane i Norge, og samtidig bidra til å løfte standarden for norsk ost gjennom juryarbeid, er utrolig inspirerende. Vi gleder oss til å dele disse prisvinnende smakene med alle våre kunder og besøkende her på Aker Brygge, sier Siri Helen Winther, grunnlegger og eier av Winther Ysteri.



Et håndverk i verdensklasse
Bak suksessen ligger et kompromissløst fokus på råvarer, håndverk og smak. Winther Ysteri produserer daglig fersk ost midt i hjertet av Aker Brygge, og fungerer både som delikatessebutikk og ysteri – et levende bevis på hvordan norsk matkultur kan blomstre i urbane omgivelser.
8 medaljer – et bevis på bredde og kvalitet
De prisvinnende ostene spenner vidt i stil og uttrykk:
🥇 Kramsnø Ricotta, Caciocavallo og Snøball Mozzarella – gull
🥈 Kong Winther, Edel Snø og Scamorza – sølv
🥉 Snøball Burrata og Røkt Scamorza – bronse
Til sammen markerer dette en rekordsterk innsats fra Aker Brygges eget ysteri – og vi gratulerer stort!
Har du lyst til å besøke Winther Aker Brygge?
Book bord herPublisert 27.10.2025