6 Nye serveringssteder åpner dørene

Denne våren skjer det spennende ting på brygga, og hele 6 nye serveringssteder åpner dørene!

Smash burgers, hjemmelaget gelato, østers og bobler eller klassiske lunsjretter med en vri. Det er bare noe av nyhetene som inntrer Brygga denne våren. Her er våre 6 nye serveringssteder:

Huset

Kafé, lunsj og middag - et åpent hus for store og små!

Huset representerer dagens Norske hjem. En unik kombinasjon av et stilrent og moderne interiør med impulser fra resten av verden, møter noen få historiske og typisk Norske detaljer. Maten er kortreist, det er gode råvarer og de klassiske rettene har fått en ny vri. Huset er åpent fra morgen til kveld. Morgenfuglene kan nyte de første timene av døgnet i kaféen, før vi åpen dørene til resten av Huset med lunsj og påfølgende middag.

Besøk HUSET på Instagram herBook bord

Doug's Hamburger

Hørt om trenden "Smash burger"? Hos Doug's i Fjordalleen kan du prøve! Hamburgeren moses helt flate, stekes på høy varme og serveres gjerne flere i høyden, NAM!

Doug’s Hamburgers bringer den autentiske amerikanske middagsopplevelsen til Aker Brygge. Menyen inneholder klassiske burgere, pølser, shakes og hjemmelagde pommes frites. Oklahoma-burgerne lages på bestilling, med en hemmelig blanding av førsteklasses «dry aged» biff fra Anni’s pølsemakeri og med karamellisert løk. Stekt kylling står også på menyen for de som heller vil ha det.

Besøk D's på Instagram her

Flo Seafood bar

I det intime lokalet til Flo rett ved båthavnen kan du nyte førsteklasses sjømat inne i baren eller ute på en solrik uteservering.

Dette er stedet du vil besøke en solrik ettermiddag for god stemning og minnerike drinker, snacks og småretter.

Flo Seafood & Bar byr på en bugnende meny av fersk sjømat, fra reker, kreps og kongekrabbe til variasjoner av forfriskende østers, smaksrike sardiner og andre førsteklasses råvarer.

Flo legger stor vekt på å sikre at råvarene er av høyeste kvalitet. Derfor leveres de norske råvarene leveres dagsferske til, mens det man ikke får tak i fra norskekysten leveres fra topprodusentene i Frankrike og Spania.

Besøk Flo på InstagramBook bord

Pistache

Pistache er en flunkende ny iskrem- og pastrybar i Fjordalleen! Her lages gelato og sorbet utelukkende med naturlige ingredienser, ekte råvarer og økologisk melk og fløte. De byr også på hjemmelagde bakevarer og kaker, i tillegg til kaffe og en hyggelig kafé.

Historien bak den lille isbaren startet for 45 år siden da Soudeh, eier av Pistache, sin far åpnet sin egen lille gelateria. Han perfeksjonerte sine egne oppskrifter som nå har gått i arv og relansert her på Aker Brygge.

Besøk Pistache på Instagram her

Backstube

I mai åpner Backstube en ny og større filial på Bryggetorget! Her vil du finne det selvbetjente bakeriet du allerede kjenner til, men også et bredt utvalg av lunsjretter og et utvidet sortiment. Med lekeplass utenfor døren, er det et ypperlig sted å ta med familien på en matbit, eller møte kollegaer til en lunsj.

Mer info kommer!

SMIL

Smil er Latters nyeste tilskudd! En vakker bar, der for mye er akkurat passe, og maksimalismen blomstrer! Her kan du få servert cocktails, god drikke og noe enkelt å spise. I løpet av våren kan du også ta lunsjen din her.


Når det blir varmere i været, åpnes glassfasaden helt opp og arealet utvides til nesten det dobbelte med ny og stor uteservering.

Se mer:

Huset

Restaurant

Huset

Man - Ons

08:00 - 21:30

Tor - Fre

null - 21:30

Lør - Søn

09:00 - 21:30

Pistache

Restaurant

Pistache

Man - Tor

10:00 - 21:00

Fre - Søn

10:00 - 22:00

Flo Seafood & Bar

Restaurant

Flo Seafood & Bar

Man - Søn

Stengt

Tir - Ons

16:00 - 22:00

Tor

12:00 - 22:00

Fre - Lør

12:00 - 00:00

SMIL

Restaurant

SMIL

Man - Lør

10:00 - 19:00

Søn

Stengt

Doug's Hamburger

Restaurant

Doug's Hamburger

Man

Stengt

Tir - Søn

11:00 - 21:00

Publisert 30.04.2024