HiYoga blir SATS Yoga!

HiYoga heter nå SATS Yoga, og for deg som er medlem av SATS kan det bety flere fordeler!

SATS Yoga er nå inkludert i medlemskapene Flexible med gruppetrening og Premium. Så hvis du har et Oslo-medlemskap med gruppetrening, har du også SATS Yoga inkludert og kan booke timer i studio på Aker Brygge.

Vi tok en tur innom SATS Yoga på Bryggetorget....

I resepsjonen møter vi Club Manager, Randi S Christensen Solberg, for å bli bedre kjent med SATS Yoga Aker Brygge.

"SATS Yoga er et rendyrket yogastudio, hvor du møter erfarne og sertifiserte yogalærere. Her er det yoga for alle, uansett hvilket nivå du er på."

Yoga mot stress og bedre søvn

Mer bevisst kroppskontroll, bedre til å håndtere stress, ypperlig i kombinasjon med andre treningsformer. Det er mange fordeler med å gjøre yoga, i følge Randi.

«Særlig dette med å håndtere stress bedre er en viktig faktor for mange i en travel hverdag. Gjennom yoga blir du ofte mer oppmerksom på hvordan du reagerer på stress, og lærer å bruke pusten gjennom dagen. SATS Yoga har vært med på å gjennomføre en stor studie sammen med en norsk forsker og lege. Denne studien viste at det var tydelige effekter i stressreduksjon og bedre søvn, når en gjør yoga.»

Foto: @ihnebilder

Yoga klasser for alle

SATS Yoga har mange forskjellige yogastiler og mange forskjellige yogaklasser, tilpasset nivå og preferanser.

«Vi anbefaler ofte nye elever å prøve seg på forskjellige klasser og instruktører for å finne den formen og læreren som passer nettopp deg best. Vi har veldig flinke medarbeidere i resepsjonen. Er du helt fersk er mitt beste råd å komme en tur innom og slå av en prat med oss, så hjelper vi til med å finne den beste starten på yoga-reisen sammen med deg.»

Utstyr i verdensklasse

Hos SATS Yoga finner du også alt du trenger for å få en god yoga-opplevelsen. I shop’en finner du et bredt utvalg yogamatter og annet utstyr som bidrar til økt treningsglede og effekt.

«Vi er også veldig stolte av at vi har et veldig stort utvalg av Lululemon yoga klær. Deres yoga tights er i en klasse for seg!» anbefaler Randi.

Mer info finner du her

SATS Yoga

Helse & Velvære

SATS Yoga

Man - Tor

06:00 - 20:00

Fre

06:00 - 18:30

Lør

08:30 - 15:00

Søn

08:30 - 16:00

Publisert 01.05.2023