Line of Oslo StudioLine of Oslo Studio

Man - Lør: 10 - 19

Søn: Stengt

Line of Oslo Studio

Line of Oslo Studio

Sterke og selvstendige jenter og kvinner i tidsriktige og komfortable klær, bundet sammen av glødende og unike «feel good» vibber - DET er Line of Oslo!

Line of Oslo er ett norsk designmerke, som Line Varner startet i 2006. Gnisten bak merkets farger har formet seg etter det Line mente manglet i mote-Norge: ett merke der man i en travel hverdag alltid føler seg fin og komfortable. Vi har en unik visjon for kvinner med det beste ønske om å løfte hverandre opp, og styrke både indre og ytre selvfølelse. Line Varner har i en årrekke designet klær som blomstrer, ikke bare i Skandinavia, men også i Europa. Vi kler kvinner i alle aldre til enhver anledning, både «dressed up» og «casual».
Uansett, skal man føle seg bra!

Vi er et lite team hardtarbeidende jenter som sammen jobber for å spre ett sunt og oppløftende budskap om kvinners profesjonalitet, guts, stil og personlighet. Vi ønsker å skille oss ut med unike stiler som oser komfortabel selvtillit. I tillegg, ønsker vi å delta i motebransjens utvikling innen bærekraft og miljø. Fra dag en, har vi hatt stort søkelys på dyrevern og organisk produksjon. Det beste for å oppnå design av god kvalitet for fremtiden.

Med Line of Oslo,

Kontakt oss

mia@lineofoslo.no
Nettsideinstagram
Line of Oslo Studio