Man - Fre: 10:00 - 20:00.Lør: 10:00 - 18:00.Søn: Stengt

Thune

Vi i Thune har medarbeidere med den høyeste kompetansen innen gullsmedfaget. Derfor inviterer vi deg til et besøk hos oss på Aker Brygge, slik at du selv kan oppleve våre medarbeideres fagkunnskap og kreative evner til å finne en gave som passer til den du er glad i – eller deg selv. Da vil du oppleve at det å gi kan være like berikende som å få.

I tillegg til dyktige og hjelpsomme selgere, fører Thune Aker Brygge internasjonale merkevarer som Chopard, Nomos, Tissot og Longines.

I over 150 år har Thune vært en del av livets små og store begivenheter. Et vakkert smykke eller en klokke er noe man alltid vil bære med seg som et spesielt minne, enten det markerer en mindre begivenhet i hverdagen eller en større feiring. La Thune bli en del av dine tradisjoner og gi gaver som varer og gleder gjennom generasjoner.

Thune Gullsmed & Urmaker ble etablert så tidlig som i 1857, da Nilius Martinius Thune startet produksjon og butikkvirksomhet på Egertorget i Oslo. Design, kvalitet og service var de sentrale fokusområdene for Thune den gang og er det også i dag.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt på telefon: 22 83 66 75

E-postBesøk vår nettsideFacebookInstagram
01apr

BRYGGETID-FEST

Read article "BRYGGETID-FEST"Avsluttet
15apr16apr

KK-dagene

Read article "KK-dagene"Avsluttet
09okt10okt

Åpningsdager 9.- 11.oktober

Read article "Åpningsdager 9.- 11.oktober"Avsluttet