Hit drar du med vennegjengen i sommer

Sommeren har ankommet Aker Brygge og alt ligger tilrette for lange dager og kvelder med vennegjengen.

Nyåpnede Flo er en perfekt spot for gjengen. Flo serverer ferske reker, kreps og kongekrabbe, forfriskende østers, smaksrike sardiner og andre førsteklasses råvarer – i tillegg til fantastiske solforhold og noe godt i glasset. Reserver bord her.

Doug's Hamburgers spesialiserer seg på smash burgers, laget med sin egen førsteklasses blanding av tørrmodnet storfekjøtt. Doug serverer også kylling- og vegetarburgere, all-day breakfast buns, digge fries og ikke minst milkshakes. Nyt måltidet i restauranten, eller ta med dere burger og tilbehør ut på brygga. Er dere flere en 6 personer som ønsker å spise på restauranten, anbefaler vi å booke bord her.

Er dere sultne på shopping etter lunsj, anbefaler vi en tur innom Eftir. Her finner du Norges beste (?) utvalg av vintage for damer og menn. Møt opp på sommerfesten med et unikt antrekk! You & I, Line of Oslo og Confettibird har også et fantastisk utvalg sommerkjoler. Og er du ute etter premium badetøy, ligger Fusalp rett ved.

Er dere i det lekne hjørnet, anbefaler vi en tur innom Shufl. Her kan dere spille, spise og nyte deilige drinker fra baren. Book bord på Shufl her!

Med sin store uteservering, er Yokoso et smart valg når solen skinner. Yokoso er en japansk restaurant som spesialiserer seg på izakaya, sushi, robatagrill og ramen. Ta med gjengen for å nyte en cocktail, et glass sake, snacks eller en fullverdig middag. Book bord her!

Publisert 12.06.2024