Julegavetips til han

Er han umulig å kjøpe gave til? Vi har ideene som overrasker og gleder typen, kompisen eller pappa. På Aker Brygge finner du garantert gavene han vil sette pris på.

En ekstra fin julegave til mannen

I handlegaten på Aker Brygge finner du en rekke butikker med skatter til menn i alle aldre. Vil du gi han en ny favorittgenser, jakke, eller fritidsklær har Aspeli alt han trenger – som vi er sikre på at han vil bli ekstra glad for. Kanskje er julegaveønsket en ny dress, eller noe stilsikkert til kontoret? Aspeli er ledende innen herremote i Oslo, og det er ikke uten grunn at butikken har vært populær på brygga i mange år.

Ser du etter en gave til han som er opptatt av kvalitet, skreddersøm – eller begge deler, bør du titte innom Oscar Jacobsen. Et sikkert valg for den stilsikre.

Er han glad i kule snitt er en gave fra Tiger of Sweden perfekt under juletreet. Det svenske merket er spesialister på skjorter og klassiske jeans. Og er han litt dristig i stilveien kan du plukke med et statement plagg med blomstermotiv!

Liker han å skille seg ut er også Andreas Feet verdt besøket. Her kan du få gaven laget med målsøm, eller finne en ferdigsydd skjorte eller et slips fra Andreas selv, som er kjent fra Symesterskapet på NRK.

Tips! Man kan aldri ha for mange par solbriller, og du finner årets modeller hos både Synsam og Brilleland. Hva med et par sporty Oakley ?

Julegavetips til en sporty bror

Har du en aktiv bror vil han elske en sporty gave under juletreet i år! På Aker Brygge finner du flere alternativer, enten han vil bli kulest i løypa – eller bare på afterski. Fusalps sin eneste flaggskipbutikk i hele Skandinavia ligger på brygga, og det betyr at du kan finne en eksklusiv og sporty gave med litt fransk eleganse.

Eller hva med et antrekk en OL-utøver verdig. Odlo tilbyr prisvinnende sportstøy av høy kvalitet, og merket har blitt en favoritt blant OL-utøvere. I deres flaggskipbutikk kan du også få proff service, og tips til å finne den perfekte julegaven.

Kuleste julegavene til pappa

I en hektisk hverdag er tid den mest eksklusive gaven du kan gi til pappa. Hvorfor ikke ta han med på en opplevelse, eller en helaften? Ta en titt på programmet til Latter og gi en kveld og et minne i årets julegave. Er du ekstra spandabel kan jo kvelden også inkludere en bedre middag!

Er han glad i duppedingser bør du gå innom Eplehuset. Hva med en eller flere airtags som gjør det enkelt å holde styr på ting, eller sørger for at man alltid finner nøkkelen. Eller et objekt til iPhonen som kan heve bildene til en fotointeressert kjæreste eller kompis? Du kan også overraske en du er glad i litt ekstra med en ny Applewatch, eller en ny rem for å gjøre klokken enda mer proff eller sporty.

Duppedingser til hjemmet kan du finne hos Kitch’n, så hva med noen stilsikre vinglass, karaffel eller en pizzastein til han som er opptatt av mat og vin? Vil du legge til en bedre vin til gaven du kan du gå innom det som omtales som Norges største spesialvinmonopol.

Julegavene bestefar vil elske

En god bok er en sikker vinner til familiens eldste overhode. Finn en signert bestselger hos Ark.

Trives han bedre i selskap med andre enn en god bok, er vi sikre på at han vil sette pris på gode kvalitetsklær. Til den klassiske typen finner du favoritter og bestselgere hos Gant. Skjorter fra Eton har også blitt en skjortefavoritt blant mange menn, og de kan du finne hos Aspeli.

På jakt etter noe mer unikt? Finn skatter til veggen i familiehjemmet hos YellowKorner. Her finner du unike fotografier, fra over 300 fotografer fra hele verden, både fra velkjente fotografer og nye up-and-coming talenter.

Hva med å gi et gavekort, hvor du kanskje kan legge til eget selskap og en hyggelig dag eller kveld på Aker Brygge? Da kan du ta med bestefar på Nasjonalmuseet, og en bedre lunsj på et av de beste lunsjstedene i Oslo på brygga. Eller så er et gavekort på KOK en sikker vinner for et energiavbrekk og en ny badstu-opplevelse.

Se flere gavetips og butikker på Aker Brygge her.

Publisert 17.11.2023