LatterLatter

Man: 09 - 17

Tir - Fre: 09 - 20:30

Lør: 11 - 21

Søn: Stengt

Latter

Latter

På Latter finner du noen av Norges beste komikere med forestillinger på Hovedscenen, eller 5 ulike komikere på Klubbscenen samme kveld! Om sommeren flytter vi stand up ut under tak, så du virkelig kan nyte stand up og sommer-Oslo samtidig.

Vi på Latter har som mål at alle som besøker oss skal forlate oss med ett smil om munnen 😊

I stilfulle omgivelser med stor takhøyde hjelper vårt smilende personal deg med å gjøre kvelden enda hyggeligere! Med forestillinger tirsdager – lørdager året rundt, kan vi nesten garantere at du vil finne en gøyal forestilling som passer for deg og dine. I høysesong kan vi ha så mange som 9 forestillinger på samme dag, så mulighetene er mange! Baren er åpen for alle, vi er et hyggelig hus å besøke også uten billett. Vi har også en flott restaurant hvor du er hjertelig velkommen, om du skal på show eller ei, samt egne lokaler som vårt fantastiske eventrom om du ønsker en kveld alene med gjengen, familien, eller jobben. Eller kanskje du vil leie dette rommet for et møte på dagtid?

Siden 2004 har vi holdt dørene åpne på vidt gap, og hatt storsuksesser med artister som bl.a Dagfinn Lyngbø, Anne Kat Hærland, Rune Andersen, Marit Voldsæter, Otto Jespersen, Kristian Valen, Ingrid Bjørnov, Dr Jonas Bergland, Sigrid Bonde Tusvik, Jon Niklas Rønning, og mange mange fler. Hver uke øker mengden med talent som er innom og opptrer hos oss, så her kan man oppdage alt fra nye talenter, til de store stjernene!

Velkommen til oss, enten du er sulten og tørst, ønsker fine møtelokaler eller bare vil ha en etterlengtet latter😊

Kontakt oss

+47 23 11 88 00mail@latter.no
Nettsidefacebookinstagram
LatterLatterLatterLatter