AsiaAsia

Man - Tir: 11 - 22

Ons: 11 - 23

Tor: 11 - 00

Fre: 11 - 01

Lør: 11:30 - 01

Søn: 12 - 21

Asia

Book bord her
Asia

PERFEKT TIL Å DELE!

Stranden 1

Asia Oslo byr på moderne og fargerik mat inspirert av Sørøst-Asia. Eksotisk krydder, kokos, lime, sitrongress, curry, wok og nudler. Rettene serveres på mange små fat som er perfekt til å dele.

A food flirt

I tillegg til maten, er ASIA fascinert av måten asiaterne spiser på. Ikke en stor hovedrett på en flat tallerken, men mange små retter i boller, skåler og på fat slik at alle kan smake på alt hvis de vil. Da blir det fristende å pirre smaksløkene med noe du ikke har spist før. Så kan smaken avgjøre om det kun ble en flyktig flørt eller begynnelsen på noe varig.

Bærekraft hos ASIA

ASIA strekker seg etter å være en så bærekraftig bedrift som mulig. I 2019 systematiserte de det enda mer ved å bli miljøfyrtårnsertifisert.

Dette innebærer blant annet gjennomtenkte valg av råvarer; Kun bærekraftig fisk, økologisk og norskprodusert kylling og storfe, økologisk og fairtrade-sertifisert kaffe, svanemerkede produkter og nedbrytbare og resirkulerte innpakninger.

Vinkartet består av viner hvor majoriteten har en økologisk eller biodynamisk tilnærming til sin produksjon. Fra 2019 har ASIA valgt å prioritere miljøsmart emballasje på de vinene de selger mest av, da dette er den mest effektive måten å redusere CO2 utslippet fra vinproduksjonen på.

Det jobbes med å redusere all engangsemballasje og noen av tiltakene som er gjort er å kutte ut plastsugerør og oljelys i restauranten.

ASIA samarbeider med CHOOOSE om å kutte CO2, og jobber målrettet hver eneste dag med å effektivisere kjøkkenet og forminske matsvinn (20% innen utgangen av 2020).

Ønsker du å lese mer om bærekraft satsningen til ASIA, kan du trykke her.

TAKE AWAY & CATERING


Har du lyst til å ta med ASIA hjem?

På vår take-away meny finner du masse deilige retter og menyer. For større bestillinger eller skreddersydde anbefalinger, send oss gjerne en e-post på booking@asiaakerbrygge.no

Catering for selskaper på 10 - 300 personer?
Vi tilbyr catering for 10 til 300 personer, med bærekraftig asiatisk mat som enkelt kan settes frem.Null stress, null tilberedning – bare herlig mat satt sammen fra våre favorittkreasjoner. La oss levere en smaksrik opplevelse rett til ditt arrangement, og gjør maten til festens høydepunkt.Send oss en e-post for tilbud!

Bestill take-away her

Kontakt oss

+47 23 11 54 60booking@asiaakerbrygge.no
Nettsidefacebookinstagram