

Man - Lør: 16 - 22
Søn: Stengt
Entrecôte

Kvalitetskjøtt på brygga
Bryggetorget 10
Hos oss vil du finne håndplukkete stykker kjøtt fra hele verden. I vår
restaurant har vi egne dry age skap hvor vi tørrhenger kjøtt. Vårt
kjøtt har en varierende modningstid på alt fra 20 dager til 70 dager.
Vi har tett samarbeid med våre leverandører som gjør slik at vi ukentlig
kan få tilgang på de beste stykkene som tilbys. Dette kan være alt fra
Côte de Bouef, Porterhouse, Tomahawk eller ulike typer Wagyu.
Restauranten har 45 sitteplasser inne og uteservering med kveldssol for
70 personer.
Hos oss ønskes alt fra venner, familier til kollegaer velkommen for en
hyggelig kveld.
Vårt mål er alltid å gi deg god service og unike smaksopplevelser.
Kontakt oss
22 44 44 60post@entrecoteakerbrygge.no