KveitemjølKveitemjøl

Man - Fre: 08 - 16

Lør: 09 - 16

Søn: 10 - 16

Kveitemjøl

Kveitemjøl

Et ekte håndverksbakeri i nordisk stil

Velkommen til Bakeriet Kveitemjøl i Fjordalleen 10!

Navnet Kveitemjøl gir assosiasjoner til råvarene som brukes; norske, kortreiste og økologiske råvarer av høy kvalitet. Surdeig og lange tradisjonelle prosesser er nøkkelen bak brødene og pizzaen de lager. I tillegg får du et bredt utvalg moderne søtbakst og surdeigspizza!

Kveitemjøl byr på frokost fra kl. 08.00 med nykvernet kaffe og ferske brødvarer I tillegg får du nystekt surdeigspizza til både lunsj og middag.

Landslagsbaker

Det er tidligere landslagsbaker og bakemester Nils Olav Heggdalsvik som står bak konseptet. De satser stort på surdeig i brød og pizza, og er en av få i Oslo som tilbyr pizza på surdeigsbunn. I tillegg har de rykte på seg for å ha de beste croissantene i byen.

– Det er gledelig å tilby bryggas besøkende produkter i toppklasse. Med en samlet erfaring på over 20 år i bransjen er vi selektive og vet hva vi ønsker å tilby gjestene våre.

Velkommen innom i Fjordalleen 10!

Bestill mat

Både sandwicher, bakst, kaker, kaffe og surdeigspizza kan bestilles ved å sende forespørsel på e-post til hei@kveitemjol.no . Vi vil da hjelpe til med å lande den perfekte bestillingen til hvilken som helst anledning.

Hvis man ønsker self-service kan man i tillegg bestille overtidsmat og lignende her:

Bestill her

Kontakt oss

+47 400 18 861kveitemjol@outlook.com
instagram
KveitemjølKveitemjøl