Louise Restaurant & BarLouise Restaurant & Bar

Man - Søn: 11 - 00

Fre - Lør: 11 - 03

Louise Restaurant & Bar

Louise Restaurant & Bar

DET BESTE FRA HAVET (PLUSS LITT TIL)

Stranden 3

Stolte mattradisjoner og de gode opplevelsene, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken får du på Louise. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft.

Meny

På Louise møter klassisk, nordisk og tradisjoner et moderne, nyskapende og nysgjerrig kjøkken. Uansett om du ønsker havets delikatesser, små eller store kjøttretter, eller vegetariske suksesser!

Louise har alltid hatt fokus på det beste havet har å by på, og vår nye kjøkkensjef Adam Daniels har nå satt dette sammen til moderne retter som alle kan kjenne seg igjen i, uansett om du er ny på Louise, eller har levd med restaurantens tradisjoner.

Fokus på vegetar og mer grønt på tallerken har kjøkkenet tatt på alvor. De har også beholdt Louises klassikere, som håndpillede reker og fiskesuppen. Den klassiske skagen har fått en moderne comeback, og Lobster Mac’n Cheese gis en hjertelig velkomst! Kveite og rødspette er tatt inn i varmen og serveres med tilbehør som både skal inspirere nybegynnere og erfarne fiskeelskere.

For Louise har det vært viktig å få frem det aller beste av råvarene. Ikke minst hvilket stykke på dyret som blir anvendt, ikke bare for smakens skyld, men også for å utnytte hele råvaren.

NB! Fredag og lørdag stenger kjøkkenet kl.22:00

Selskapslokaler til de fleste anledninger

I deres tre flotte selskapslokaler/chambre – Kongerommet, Henrik Ibsen og Skipperstuen – finner du ulike temaer som gjenspeiler og hyller norsk historie, med det maritime miljøet som hovedfokus. Restauranten legger til rette for at lokalet passer til din anledning, enten det er en formell begivenhet eller mer hverdagslig. Her kan du holde forretningsmøtet, kurs, konferanser, sommerfesten og julebordet, så vel som jubileumsfesten og bryllupet. Louise Restaurant & Bar har alt du trenger for anledningen og legger til rette for grupper opp til 200 personer.

Møter og kurs

Ta med deg dine ansatte, kolleger eller kunder ut av kontoret!

Hva med et litt ekstra velsmakende lunsjmøte? Kurs & konferanse med en unik touch? Kick-off og lanseringinger i hjertet av Oslo? Her finner du tre helt unike kurslokaler der alt ligger til rette for faglige og festlige arrangement hele uken.

De arrangerer gjerne stort og smått for kunder og ønsker å møte alle deres behov, og dette klarer de med deres fleksible chambre separe som passer for grupper opp til 200 personer. Rommene er utstyrt med det grunnleggende konferanseutstyret, og skulle dere mangle noe er de behjelpelige med å skaffe dette etter avtale.
De tar imot grupper opp til 130 personer

Lounge

På Louise Restaurant & Bar kan du nyte deres nye og stilfulle Lounge & Bar med komfortable sittegrupper og avslappet atmosfære.
Ta noe godt i glasset, gjerne fra deres forfriskende cocktailmeny. Start kvelden her før middagen serveres og dere blir med ut i de sene nattetimer på Louise by Night.

Louise by night

Fredag og lørdag fra 22.00 går restauranten over til bli Oslo’s største utested som sikrer deg en helaften med coctails, musikk og moro. På dansegulvet vil deres residence DJ, sammen med inviterte gjeste-DJ’s, sørge for at føttene alltid beveger seg. Barteamet vil være på plass hver helg for å gi freshe drinker og topp service til alle gjester.

Uteservering

Hele året har Louise Restaurant & Bar uteservering hvor du kan nyte utsikten over Akershus festning og Aker Brygges pulserende liv og i april utvider vi uteserveringen med 300 sitteplasser.

Sommerfest

Invitere til sommerfest på Louise Restaurant & Bar!

Midt på Aker Brygge kan du sette de perfekte rammene for sommerfest, feir hele dag! Her har du mulighet å kombinere dagen både med faglig, gode mat opplevelser, moro og fest! I fleksible selskapslokaler kan du sette dine egne rammer som passer perfekt for deres behov og anledning. I 2;etage har du muligheten å åpne vinduene, få et sus av Aker Brygges byliv og ikke minst fantastisk utsikt av fjorden og Akershus Festning. På fredag og lørdag følger du med restauranten som pulserer over til byens beste natteliv!

Kontakt oss

+47 22 83 00 60bordbestilling@restaurantlouise.no
Nettsidefacebookinstagram
Louise Restaurant & BarLouise Restaurant & BarLouise Restaurant & Bar