Porsche Supreme RoastworksPorsche Supreme Roastworks

Man - Fre: 08 - 17

Lør - Søn: 10 - 17

Porsche Supreme Roastworks

Porsche Supreme Roastworks

For noen er kaffe bare kaffe. For andre handler det om fag og lidenskap.

I Stranden 67 får du servert verdens beste kaffe! Her holder Supreme Roastworks til, med verdensmester i kaffebrygging Odd-Steinar Tøllefsen og kaffebrenner Magnus Lindskog i spissen. Lokalet deler de med Porsche, et av verdens mest prestisjefylte bilmerker. I det lyse og lekre lokalet ute på bryggekanten møtes altså verdens beste bil og verdens beste kaffe.

Tar du kaffen din hos Supreme skal du ikke se bort i fra at du møter kaffeentusiaster som har reist helt fra Japan, Spania eller Narvik for å teste ut brygget til Odd-Steinar & co.

Supreme Roastworks er den lokale kaffesjappa for alle som jobber på Aker Brygge. Her kan man ta med seg kunder eller arrangere møter - de har et helt eget møtebord med plass til 12 personer. Kaffesmaking og kaffekurs er også en mulighet og i tillegg kan bedrifter få kaffebønner eller nylaget kaffe i større volum etter eget ønske. De tilbyr også poser med nybrent kaffe fra Supreme Roastworks eget bryggeri som kan tilpasses med firmalogo - den perfekte julegaven til ansatte?

I tillegg til god kaffe kan du ta en nærmere titt på Porsche’s rullerende visning av ulike bilmodeller, konfigurere bil eller avtale prøvekjøring.

Kontakt oss

mina.berntsen@porsche-oslo.no
Porsche Supreme RoastworksPorsche Supreme Roastworks