8 tips til bypåske

Oslo i Påsken? På Aker Brygge finner du aktiviteter og fristelser for store og små.

Nyt kriminelt gode boller

Nyt en av Kveitemjøls sagnomsuste boller, akkompagnert av en skummel påskekrim fra ARK. Vi kan anbefale «Bestselger» av Pascal Engman, en bok som har blitt omtalt som vårens beste krimbok. ARK på brygga har flere eksemplarer inne. Og når det gjelder bolleanbefaling på Kveitemjøl? Skolebollen er saftig som få. Men vi går gode for hva enn som ligger i den deilige disken deres.

Vintage-shopping hos Eftir

Er du klar for å oppgradere vårgarderoben? Gjør det på grønt vis! Hos Eftir går ikke bærekraft på bekostning av stil. De har et nøye kuratert utvalg mote, interiør og kunst fra anerkjente merkevarer. Cecilie og hennes døtre hjelper deg mer enn gjerne til å finne ditt drømmeantrekk. Sjekk ut Eftir sine åpningstider - og planlegg ditt besøk.

Hopp i havet og varm deg hos KOK

Vi teller ned til badetemperaturene stiger. I mellomtiden anbefaler vi et bad og badstue hos KOK på brygga. Her smelter hav, saltsmak i munnen, varme og pur glede sammen. En skikkelig oppfrisker for kropp og sinn. Book din KOK-opplevelse!

Cheesy Easter

Har du smakt den verdensberømte Snøball Mozarellaen til Winther? Winther yster sine egne oster i et ysteri vegg i vegg med restauranten på Aker Brygge. Mer kortreist får du det ikke! Winther har også en egen delikatessebutikk, der du kan kjøpe alt fra oster, norske og italiensk skinker til sjømat og lokale varer. Til sammen kan de friste med nesten 1000 forskjellige matvarer av topp kvalitet! Les mer og book bord hos Winther.

Confetti Bird x Mathilde Store

Confettibird & Friends introduserer en ny samarbeidspartner, Mathilde Store! Mathilde Store er en helt unik livsstilsbutikk fra Steinkjær, med kunder fra hele landet. Her finner du alt fra lekre tekstiler i deilige materialer som lin og bomull, servise, krukker og kurver. Ikke minst skikkelig fine vertinnegaver! Skal du bort i påsken eller ønsker du å freshe opp hjemmet for våren, anbefaler vi en tur innom Confettibird x Mathilde Store.

Få deg en god Latter

Latter kjører standup på klubbscenen hver eneste dag i påsken! Her samles kremen av norsk humor. Vi anbefaler også et besøk innom den SMIL før eller etter forestillingen. SMIL er «den gamle» bakgården til Latter. Den er nå rammet inn i glass og gjort om til en bar som er åpen hele året. Book show i dag!

Afternoon Tea på Vanité

Afternoon Tea hos Vanité på brygge er en smaksrik opplevelse – og ikke minst en fryd for øyet! Her får du servert minitoasts, hjemmelagde scones med oppskrift fra «The Dorchester Hotel» i London og delikate cupcakes fra By Hancock. Selvsagt akkompagnert av aromatisk te fra Harney & Sons, samt husets Cremant eller hjemmelaget limonade etter ønske. Book Afternoon Tea hos Vanité!

Lek deg gjennom helligdagene

Den nye lekeplassen på Bryggetorget, formet som en hummer, har på kort tid blitt en favoritt blant våre små besøkende. Og de voksne synes heller ikke spotten er så dum! Med kort vei til Kaffebrenneriet og Kveitemjøl, er dette en yndet plass for alle.

Publisert 01.01.1970