Endelig er uteserveringen åpen!

Enten du skal på date, ut med vennegjengen eller lufte familien i solen - brygga har uteserveringer for enhver anledning. Vi har trukket frem 9 gode alternativer.

Til Daten

Oh Dear Er du ute etter en intim og stemningsfull vinbar, er Oh Dear stedet for deg. Her kan du nyte ettermiddagssolen, god vin og snacks fra Italia. Med utsikt ut mot travle Holmens gate, levende lys og godt selskap, har du de perfekte rammene for en vellykket date.

Pastis Bistrobar Uansett om dere foretrekker en Croque Monsieur til frokost, Moules Frites til lunsj eller en klassisk tartar til middag, vil denne moderne bistrobaren sørge for at dere blir godt ivaretatt. Med fransk kjærlighet i fingerspissene gir Pastis følelsen av å sitte på en uteservering i Paris, midt på Aker Brygge.

Asia Lite er så romantisk som en date der du sitter lenge til bords og nyter deleretter med eksotiske smaker. Asia byr på moderne og fargerik mat inspirert av Sørøst-Asia. Og hvis daten er vellykket, anbefaler vi et besøk innom Asias bar, Asia Pop In, i samme lokale. Her får dere servert freshe drinker av hyggelige kelnere.

Med Vennegjengen

Lektern Med havet som utsikt, er Lekter'n det perfekte stedet å nyte solen sammen med vennegjengen. Her får du servert skikkelig comfort food som hamburger og dirty fries, i tillegg til mer sommerlige retter som reker og blåskjell. Og selvsagt en variert drikkemeny.

Yokoso En av bryggas aller største uteserveringer, finner du hos Yokoso. Yokoso er en japansk restaurant som spesialiserer seg på izakaya, sushi, robatagrill og ramen. Ta gjerne turen hit med gjengen for å nyte en cocktail, et glass sake, lett snacks eller en skikkelig god middag.

Vanité by Hancock Uteserveringen på Vanité er like lekker som maten! Omgitt av blomster og lekre dekorasjoner, kan du nyte cupcakes, makroner og byens beste doughnuts. Menyen inkluderer også friske salater, acai bowls og avocadotoast, samt et bredt utvalg av kald og varm drikke. Hver helg serverer Vanité Afternoon Tea, hvor du får servert det beste de har å by på i et tre etasjers fat.

Med Familien

Winther Winther byr på mat for hele familien! Her får du klassiske pizzafavoritter, pastaer, salater, gryter og supper. All mat kan nytes i uteserveringen deres, både lunsj og middag. Vi anbefaler de voksne en tur innom delikatessebutikken i samme lokale. Her finner dere godsaker som verdensberømte oster fra Winthers eget ysteri, skinker og mye mer.

Olivia Olivia er det perfekte stedet for store og små. Uteserveringen har en fantastisk beliggenhet på bryggekanten med utsikt mot fjorden og Akershus Festning. På varme sommerdager er dette det perfekte stedet å spise ute, med utsikt til sjø og det myldrende folkelivet.

Kveitemjøl Med det som må være byens beste bakverk, er Kveitemjøl en favoritt hos både store og små. I tillegg til den berømte kuben, skoleboller og diverse smørbaks, serverer Kveitemjøl surdeigspizzz til lunsj og middag. Uteserveringen er åpnet – velkommen!

Alle våre restauranter har uteservering. Se gjerne vår fullstendige oversikt med åpningstider her.

Publisert 23.04.2024