Aker Brygge for hele familien

På Aker Brygge har vi restauranter, shopping og opplevelser for store og små. Ta med familien til oss i sommer!

Is er en sikker sommervinner for hele familien. På brygga ligger iskrembodene som perler på en snor. Her får du servert kuleis, softis, belgisk vaffel med is og andre spennende, iskalde kombinasjoner. Nyåpnede Pistache i Fjordalléen serverer gelato og sorbet utelukkende med naturlige ingredienser, ekte råvarer og økologisk melk og fløte. Når vi er inne på is, kan vi ikke glemme affogatoen på Supreme Roastworks. Denne er kanskje mest for de voksne, men virkelig verdt en tur da den tar deg rett til Italia.

Vil dere leke fra dere før eller etter måltidet, er den nye lekeplassen på bryggetorget et fint sted å være. Her kan barna løpe fritt, mens de voksne har kaffe fra Backstube rett i nærheten.

Håndtverksbakeriet Kveitemjøl serverer mer enn fantastiske bakevarer. Hit kan du ta med familien på et skikkelig digg pizzamåltid. Tidligere landslagsbaker og bakemester Nils Olav Heggdalsvik står bak konseptet og sørger for kvalitet i alle ledd. Kveitemjøl satser stort på surdeig i brød og pizza, og er en av få i Oslo som tilbyr pizza på surdeigsbunn.

Olivia serverer også steinovnsbakte pizzaer og er en storfavoritt for familier. Og har dere ikke smakt Winther sin verdenskjente Snøballburrata, ystet på brygga, enda? Da anbefaler vi et besøk. Book bord her.

Asia har en spennende og fargerik delemeny med smaker for hele familien. Vi anbefaler Asia Taquitos med laks, Crispy Gyoza og ikke minst Asia Banana Cake. Med et stort utvalg alkoholfrie drinker, ligger alt tilrette for en helaften for store og små! Book bord her.

Sommerklær til barna finner du hos You & I Kids - et nydelig univers med merker som Love Lolita, Livly, Patachou, Babidu og Juicy Couture. Her finner du blant annet matchende antrekk til mor og barn, med blomstrete kjoler, badebukser og skjorter. Sparkedresser og gode kvaliteter til de aller minste. Butikken tilbyr klær og tilbehør fra 0-12 år. Sjekk ut åpningstidene her.

På utkikk etter leker til barna? ARK på brygga har et stort utvalg av leker – både til utendørs og innendørs bruk. Og selvfølgelig en rekke bøker til avslappende dager.

Publisert 12.06.2024