Julegavetips til henne

Du er ikke alene om å trenge litt inspirasjon til årets julegaver! Vi har samlet de beste tipsene til gave til henne – enten det er til mamma, en venninne eller kjæresten. Og du finner alt på Aker Brygge.

En ekstra fin julegave til kjæresten

I handlegaten finner du byens beste butikker med kjente merkevarer og nye skatter. Det er kort vei mellom plaggene som kan bli den perfekte gave til en trendy kjæreste. Hvis du ser etter et minimalistisk og tidløst plagg er COS verdt en turen. Her kan du finne plagg i god kvalitet.

Apropos tidløst, så er en god kashmirgenser aldri feil. Hos Cashmere House finner du den varmeste, fineste og mest eksklusive ullen i klassiske snitt. Eller hva med en myk lue eller et skjerf i 100% kashmir?

Hvis du ser etter en helt unik gave finner du det hos Confettibird & Friends, kun på Aker Brygge. I år igjen er butikken forvandlet til et julesirkus med glitrende pynt og dekor til hjemmet. Der finner du også skatter fra deres eget merke, men nye gjester dukker stadig opp med eksklusive plagg du ikke får tak i andre steder.

Hos You & I finner du garantert noe til din kjære med et stort utvalg av kjoler, "nips," tilbehør og interiørartikler. Ta turen og be personale om hjelp til å finne den perfekte gave! Her kan du også finne en moteriktig matchende gave til mor og datter hos You and I Kids.

Er du på jakt etter tidsriktige og komfortable klær til en sterk og selvstendig dame, så er det akkurat slike damer Line of Oslo har i tankene når de designer! Den norske designeren savnet et merke som gjorde at man følte seg fin og komfortabel i en travel hverdag, så da lagde hun det like så godt selv.

Det sies at diamanter er en jentes beste venn, og vil du gi en gave som glitrer litt ekstra finner du hos Thune. Her finner du vakre smykker, eller klokker som kan markere både små og store begivenheter, og gi en gave som varer og gleder i generasjoner.

De fineste julegavene til mamma

H&M home har de siste årene blitt en av verdens mest populære interiørbutikker, og her kan du finne et stort utvalg av interiør og dekorasjoner som passer perfekt under juletreet. Kjøp med alt til å pynte opp bordet til en som er glad i besøk, med tidløse linservietter, tallerkener, skåler, lys eller bordbrikker som setter prikken over i’en. Hva med nye morgenkåper til 1.juledag, eller nytt silkemykt sengetøy?

Du kan også gi en mamma en pause fra hverdagen med et gavekort hos Hud. Alle setter pris på en liten pamper session, og her handler alt om velvære i rolige og behagelige omgivelser! Da kan mor til og med velge gaven selv fra et bredt utvalg av behandlinger. Eller så kan du gi et gavekort til en som liker å pynte seg litt ekstra fra LC Beauty. Da blir neglene og vippene ekstra fine til nyttårsaften.

Eller hva med å gi en ny parfyme eller det nyeste innen sminke og hudpleie. Det finner du hos Vita.

Julegaven til en sporty venninne

Skal du kjøpe gave til en sprek og kul venninne, kan du gi en gave som passer perfekt til vinteraktiviteter. På Aker Brygge finner du Fusalps eneste flaggskipbutikk i hele Skandinavia. Gi en sporty jakke, eller et helt skiantrekk som sørger for stilpoeng i bakken. Eller løft et antrekk med en ny lue, pannebånd, skjerf eller nye skibriller.

Til den aller mest aktive kan du kjøpe et antrekk en OL-utøver verdig. Odlo tilbyr prisvinnende sportstøy av høy kvalitet. Her får du proff service og tips til å finne den perfekte julegaven. Odlo har sportsklær til enhver sesong, fra baseantrekk og skiantrekk, til sporty plagg for sykkelturen eller en helg på fjellet.

Julegaven til hun som har alt

Vi har alle én det nesten er umulig å klekke ut en god gaveidé til! Da har vi noen sikre kort som alltid funker.

Hva med å gi et Aker Brygge gavekort, hvor du kanskje kan legge til eget selskap og en hyggelig dag eller kveld på Aker Brygge? Dette er gaven som ikke kan slå feil, hun får jo velge ut noe hun liker selv! Og med et åpent gavekort på Aker Brygge har hun mange butikker og restauranter å velge fra.

I en hektisk hverdag er tid den mest eksklusive gaven du kan gi. Hvorfor ikke ta med kjæresten eller mamma på en opplevelse, eller en helaften? Ta en titt på programmet til Latter og gi en kveld og et minne i årets julegave. Er du ekstra spandabel kan jo kvelden også inkludere en bedre middag!

Noe nytt til kjøkkenet er også en sikker vinner. Hva med noen stilsikre vinglass, karaffel eller kanskje en pizzastein til en vin og matentusiast? Kanskje det sikrer en middagsinvitasjon i retur, og hos Kitch’n finner du kvalitetsprodukter og du kan også få hjelp til å velge blant bestselgerne. Vil du legge til en bedre vin til gaven du kan du gå innom det som omtales som Norges største spesialvinmonopol.

Hvis du vil gi noe helt unikt som årets julegave, vil YellowKorner gjøre fotokunst tilgjengelig for folk flest. Se gjennom fotografier fra over 300 fotografer fra hele verden, og gi kunst fra en velkjent fotograf eller et nytt up and coming fototalent.

Tips! Du kan også gi et spill hele familien kan kose seg med sammen i romjulen, det finner du hos Ark. Eller en signert bestselger som er perfekt foran peisen.

Se flere gavetips og butikker på Aker Brygge her.


Publisert 17.11.2023