Inviter til julebord på Aker Brygge

Book julebordet for 2022! Enten du ønsker en hyggelig julelunsj med venninnene, julemiddag med vennegjengen eller en helaften for de ansatte, setter sentrale Aker Brygge i Oslo den perfekte rammen.

Aker brygge pyntes til jul – den perfekte rammen for årets julebord. I år forvandles handlegaten om til et spektakulært Xmas Circus, med fantastisk dekor som virkelig setter stemningen. I tradisjonens tro skjer den offisielle åpningen av julen på Aker Brygge 26.november.

Plassert i midt i Oslo sentrum, med et bredt utvalg av spennende spisesteder og flere hyggelige steder å ta en drink før eller etter maten, er det et godt sted å samles. Vi guider deg gjennom bryggas utvalg for årets julebord.

Legg julelunsjen til Aker Brygge

Vil dere smake på håndverksost og nordiske råvarer tilbyr Winther smakfulle og unike matopplevelser. Her serveres det blant annet norsk burrata og chevre fra eget ysteri, surgdeigspizza og mange andre godsaker. Blir du servert noe du likte ekstra godt kan du også plukke det med deg på veien hjem fra butikken deres.Dere kan også oppleve julestemning på vei til eller fra lunsjen fra årets kor som synger i området, og som definitivt er verdt en liten omvei.

Hvis dere vil gjøre julelunsjen om til en fasjonabel julebrunsj er Pastis definitvt verdt et besøk. Her kan du oppdage et lite stykke Paris, og smake på det beste fra det franske kjøkken i en elegant setting.

Tips! Kombiner julelunsjen med familien med shopping på brygga. Her kan du sikre deg både julas festantrekk og gaver til alle du er glad i.

Julebord med asiatisk touch

Alle elsker asiatiske smaker, og mellom mange tunge julemiddager i desember er det en opptur med lette smaksbomber på menyen. Hva med en helaften med vennegjengen på populære Ling Ling? Her kan dere få servert en julemiddag inspirert fra det japanske konseptet Izakaya, og dere kan bli værende etter middag og fortsette kvelden på dansegulvet.

Vil dere ha maki og vårruller på menyen, tilbyr ASIA smakfulle og fargerike retter som er ypperlig å dele. Både Ling Ling og ASIA har også mulighet for å booke eget chambree separee.

Tips! Hvis dere ser etter et sted å poppe innom før eller etter julemiddagen har ASIA også baren ASIA Pop-in. Smak på lekne drinker, friske juicer eller en pre-snacks.

Julebord med vennegjengen

Oppdag en spennende á la carte-restaurant med smaker fra alle verdenshjørner i andre etasje hos Latter. Hva med Norges beste stand up til dessert? Le med Julelatter, eller sjekk ut resten av programmet for desember, og inviter vennegjengen til en helaften med både smaksopplevelser og underholdning.

Er dere lekne er også SHUFL et godt tips! Her kan dere skreddersy årets julebordpakker med gastro gaming på menyen, og samles rundt shufflebordet samtidig som dere nyter deilige drinker og smakfulle signaturretter. Det blir utvilsomt ikke en kjedelig kveld!

Tapas er en sikker vinner når jentegjengen skal samles. Delicatessen frister med spanske smaker. Men tapas er ikke den eneste maten som egner seg for et sosialt måltid.

Det tradisjonelle julebordet

Pokalen på Aker Brygge er stedet å feire julebord i år, enten det er hele bedriften eller med en gjeng gode venner så er alt lagt til rette for en helaften! På menyen står selvfølgelig en digg juletallerken. Og den kan kombineres med god drikke – og ikke minst sport, for her vises alle kampene i årets fotball-VM på skjermen! Stedet å dra for guttas julebord, eller med alle som er fotballinteresserte.

Vil dere ha en intim og avslappet atmosfære for juleselskapet er Jarmann Gastro Pub et godt alternativ – med god stemning-garanti.

Tradisjonell julemat får du også hos Lofoten Fiskerestaurant. Kjent for sjømat av høy kvalitet, er dette innertier for deg som ønsker rakfisk og lutefisk! I jula har de også nydelig pinnekjøtt på menyen, til de gjestene som foretrekker kjøtt.

For julebord med jobben sikrer Louise Restaurant & bar dere en skikkelig helaften, og du kan også booke eget chambre separee Velg mellom den klassiske julematen, fra ribbe til lutefisk, og fristelser som hjort og skalldyr. Etter middag stiger stemningen, så her kan festen fortsette på et av Oslos største utesteder.

For en klassisk julemiddag er Rorbua et godt valg. Den tradisjonelle restauranten har holdt til på Aker Brygge i over 20 år. Her dyrkes den nord-norske matkulturen, med en juletallerken som virkelig får gjestene i julestemning! Velg mellom ribbe, pinnekjøtt, lutefisk, rakfisk, ja, alle de gode julefavorittene.

Les også: Hva skjer på Aker Brygge i desember

Julemiddag med italienske vibber

Det er flere spisesteder på Aker Brygge som kan friste med en atmosfære fra middelhavet! Det er ikke uten grunn at Olivia er blitt en av Oslos mest populære restaurantkjeder. Alt er laget med ekte italienske råvarer kan du velge mellom tynn, krisp pizza, pasta og antipasti.

Få en smakebit av Italia på Eataly. Her diskes det opp med pizza, som har blitt kåret til byens beste – og på menyen finner du flere prisvinnere.

Kjøtt av topp kvalitet til julemiddagen

Det møreste, saftigste og mest smakfulle kjøttet finner du på Trancher Aker Brygge. Her kan du samle gjengen til årets julebord med entrecote i hovedrollen. Drar dere på Big Horn Steakhouse kan dere kombinere den perfekte biffretten selv, i en hyggelig og avslappet atmosfære.

Er dere på utkikk etter en avslappet stemning med vennegjengen er amerikanske klassikere på TGI Fridays et godt valg.

Ta turen ut etter julebordet

Hva med å krysse atlanteren for en kveld i desember? I de New York-inspirerte lokalene til vinbaren Oh Dear kan du oppdage vin fra hele verden, og god kjennskap til vinens verden. Få tips til vinsmakingen, eller test ut en av de gode drinkene i godt selskap.

Stemningen blir garantert god hos Beer Palace – stedet for ølentusiaster med sport på skjermen, dart og shuffleboard. I etasjen under ligger også Underbar med gode drinker og en av Norges største Whiskey-menyer.

Fra sushi til pinnekjøtt, Aker Brygge har det du leter etter til årets julebord. Book bord i dag, så du er sikret en fantastisk ramme til familien, venninnene eller de ansatte.

Tips! Få hjelp til å planlegge årets julebord fra Aker Brygges egne concierge Arnfinn. Etter 25 år på brygg kan han fikse det meste.

LES OGSÅ: Kurs, selskap eller event? Aker Brygge har perfekte lokaler for ditt arrangement

Publisert 03.11.2022